Ljusets Avsked och Återkomst

0
Bok | Ljusets avsked och återkomst

Av: Niclas Ahlberg
Ljusets Avsked och Återkomst – en naturfotografs betraktelser under ett år på Gotland.

Tre år har det tagit att få boken färdig. Det har inte varit ett lidande utan snarare ett njutande då det inneburit att jag fått åka ofta till Gotland. Nu är den snart färdig. Den är 265*210, dvs nästan liggande A4. Den omfattar 240 sidor och en väldans massa bilder.

Vad handlar den om då?
Mitt syfte med boken är att visa att Gotland har extremt mycket mer att bjuda på än Tofta, Almedalen och Kneippbyn i juli. Det finns naturskatter över hela ön som är tillgängliga hela året. Det är förstås ingen objektiv bild som ges utan det är mina samlade subjektiva intryck som ligger till grund för boken.

Boken kostar 450: – inklusive frakt om du köper den av Niclas. Då får du den signerad.

Köp Ljusets Avsked och Återkomst här

Niclas Ahlberg Gotland

Niclas Ahlberg Gotland

Niclas Ahlberg Gotland

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här