Själslig ro i nordiskt landskap

0
Anders Jorulf | Bok | själslig ro i nordiskt landskap

Av Anders Jorulf

”På mina långa vandringar tar jag in havet, landskapet, bergen och naturen på ett sätt som gör att jag får möjlighet att varva ner, känna själslig närvaro och själslig ro.” 

I flera år har landskapsfotografen Anders Jorulf vandrat i de sagolika landskapen i Sverige, Danmark, Finland, Norge och Island och upplevt sinnesro; lugn och närvaro långt från de stressande miljöer som han själv och många av oss har runt oss i vår vardag. Här fångas bland annat norrsken över Island, Sverige i vinterskrud, Finlands och Östersjöns solnedgångar samt danska kustens fantastiska sanddyner. Anders unika bilder från orörda landskap, blandat med mjukt formade texter på både svenska och engelska, gör boken Själslig ro i nordiskt landskap helt unik. 

Utgiven på förlaget Votum. 
Förord av Maud Olofsson. 

Pris 240 kr plus frakt.

Köp Själslig ro i nordiskt landskap här

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här